Šťastný stromeček 2014

Datum konání akce:

08.12.2014 — 22.12.2014

Za každou návštěvu jógy nebo dárkek pro děti z Charitního domova pro matky s dětmi v tísni, se zařadíte do slosování o ceny. Hlavní výhra je zájezd do Paříže, kterou věnovala cestovní kancelář Zlin Tour.

Na recepci vám při příchodu automaticky orazíme kupon, kterým se zařadíte do slosování.
Stejně tak za dárek pro děti. Slosování proběhne 22.12 2014 v Zenergy studiu. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo emailem.

 

S Charitním domovem spolupracujeme již několikátý rok, a je stále těžší na tuto akci upoutat pozornost. V předvánoční době jsme zahlceni pobídkami, tak se není čemu divit. Navíc, přinést dárek osobně je pravda trochu časově náročnější než poslat darovací sms. Ale tak daleko nemíříme. 🙂 Snaha je konkrétní pomoc v čase vánočním, v podobě dárků pro děti, kteří budou Šťedrý den trávit s mámou v azylovém domě. Proto budeme vděční za každou chvilku, kterou se budete podílet na spoluúčasti ať už dárkem pro děti nebo i pro mámy. Děkujeme, že jste si našli chviíli a přečetli si těhto pár řádků.

Plakát:

Na recepci vám při příchodu automaticky orazíme kupon, kterým se zařadíte do slosování o ceny.  Stejně tak za dárek pro děti.Hlavní výhra : zájezd do Paříže + dalším třem ( 1.-3. cena) z vás nadělíme : vánoční set: kapra, stromek, cukroví a karton plzeňského.
Slosování proběhne 22.12 2014 v Zenergy studiu. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo emailem.