Ochrana osobních údajů

Zpracování osobních údajů studia Zenergy jóga studia – Petra Hetmerová v souladu s Nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR).

Vážíme si Vaší přízně a důvěry, a proto bychom Vás chtěli seznámit s tím, jak nakládáme s osobními údaji, Při zpracování respektujeme a dodržujeme všechny předpisy, které se ochrany vašich osobních údajů týkají.

 

Správce a poskytovatel osobních údajů:
Petra Hetmerová
Kotěrova 905
76001, Zlín
IČO: 62867644

Odpovědná osoba: Petra Hetmerová

 

Jak údaje získáváme?

Pokud jste naším klientem (návštěvníkem studia) a

Přicházíte bez předchozí rezervace:

Získáváme pouze Vaše jméno, a to při nákupu předplatného. Tuto informaci neuchováváme, je napsána na Vaší permanentce a slouží pouze k identifikaci např. při ztrátě. Více informacích o Vás nemáme.

Jste se rezervovali přes rezervační systém Calendiari na webových stránkách nebo máte již v systému vytvořený klientský účet:

Získáváme Vaše jméno a příjmení, emailovou adresu a telefonní číslo. Jsou to data nutná k fungování systému. Zároveň Vám prostřednictvím těhto dat můžeme zaslat informace o případném zrušení lekcí nebo jiných změnách akcí, na které jste se rezervovali. Tento systém data uchovává na serverech. Více informací si můžete přečíst zde: https://calendiari.com/cs/zasady-ochrany-osobnich-udaju

Při účasti na společných akcích – pobytech, workshopech, komunikaci přes kontaktní nebo objednávkový formulář našeho webu získáváme Vaše:
– Jméno a příjmení
– Emailovou adresu
– Telefonní číslo
– Obsah komunikace – zprávu

 

Pokud jste návštěvníkem webových stránek zenergyjoga.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

 

K čemu se údaje/data používají?

Tyto údaje slouží pouze k danému konkrétnímu účelu (pobytu, emailové komunikaci, workshopu).

Jak s údaji zacházíme?

Jak bylo již zmíněno výše údaje využíváme k identifikaci a e mailové nebo telefonní komunikaci.

Jak dlouho údaje uchováváme?

Údaje uchováváme po neomezenou dobu.

 

Komu údaje poskytujeme?

V případě, že jste účastníkem jógového pobytu nebo workshopu, je poskytnuto Vaše jméno, jako součást nutné identifikace zúčastněné třetí straně (lektorovi, poskytovateli ubytování).

Dále tyto informace poskytujeme z právních důvodů orgánům příslušným k výkonu kontroly nad naší činností, jako i našim účetním poradcům. Ostatní informace o Vás, jako email, nebo telefon třetí straně bez Vašeho souhlasu neposkytujeme.

 

Jaké jsou Vaše práva?

Můžete požádat o vymazání emailové komunikace a kontaktu, pokud tato proběhla.

Můžete zrušit svůj klientský účet.

Můžete požádat o přehled údajů, které o Vás máme.

Můžete se nás kdykoliv zeptat, jak se s Vašimi údaji nakládá nebo kdy a k jakému účelu byla použita. Tyto informace vás budou na vyžádání poskytnuta ve strojově čitelném formátu provozovatelem.

 

Jak uplatnit Vaše práva?

Vaše práva můžete uplatnit zasláním e-mailu na hetmerova.p@gmail.com nebo písemně na kontaktní adresu provozovatele uvedenou výše.

 

Závěr

Vážíme si Vaší přízně a s údaji o Vás zacházíme co nejcitlivěji. S respektem k Vašemu soukromí od Vás získáváme opravdu jen ty informace, které k provozu a poskytování našich služeb k Vaši spokojenosti, skutečně potřebujeme.