Hatha jóga – kurz

Datum konání akce:

24.01.2023 — 21.03.2023

Cítíte, že potřebujete nový čerstvý start v roce 2023? Nabízím vám unikátní ucelený kurz, který vás zavede krok po kroku trošičku hlouběji do jógové praxe. Čím hlouběji jsme schopni se dostat, tím více se nám otevírá cesta k životní lehkosti, hravosti, energii a radosti. Díky jednoduchým principům, ve kterých tkví kořeny jógy dle Patandžaliho jóga súter, budeme věci zkoumat z jiných úhlů. Každá z osmi lekcí bude tématicky zaměřená a postupně bude budovat naši vnitřní harmonii, klidnou mysl a životní lehkost. I to, co už známe, nám může připadat nové, hravé a zajímavé. Kurz je vhodný jak pro začínající, tak pro pokročilé jogíny, kteří chtějí prohloubit své znalosti v praxi.

Na co se můžete těšit?

  • pozitivní afirmace na každý týden
  • zkoumání ásan (jógových pozic) z nového úhlu pohledu
  • práce s myslí a navození jejího šťastného stavu
  • očistné, energetizující a zklidňující dýchací techniky (pranajáma)
  • seznámení s mantrou jejím účinkem
  • tradiční učení z linie Gurua nabyté v Indii

Lektor: Kateřina Hlavičková

Termín: 24.1.2023 – 21.3.2023 ( kromě 14.2.2023)

Počet lekcí: 8

Den: Úterý

Čas: 17.00 – 18.15 ( kromě 14.2.2023)

Cena: 1400,-

V případě, že na kurzu zůstanou volná místa, je možnost jednorázového vstupu. Cena za jednorázový vstup: 190,-. Pokud nestihnete začátek můžete se přihlásit na zbývající termíny kurzu a doplatit jej za zvýhodněnou cenu také online.

Rezervace a platba: Rezervace je možná v rezervačním systému na webových stránkách v rozvrhu. Najetím na příslušný týden kdy kurz začíná, můžete rezervovat i zaplatit online. Další možností je rezervace přes kontaktní formulář, kde Vám zašleme pokyny k platbě převodem.

 

Přihláška