Jóga pro seniory

Datum konání akce:

21.09.2021 — 16.12.2021

Jóga pro seniory

Termín:  každý čtvrtek / 9.00 – 10.15

Lektor: Olga Karlíčková

 

Popis lekce

 

Praxe jógy bude zaměřena na jemné protažení a následné posílení těla. Cvičení je šetrné k pohybovému aparátu a s přihlédnutím k fyzickým možnostem účastníků. Naučíte se poznávat, co přináší úlevu vašemu tělu a jak si vyladit psychickou pohodu prostřednictvím vědomě prováděného pohybu a dýchání. Výsledkem bude úleva od stresu, zmírnění bolestí kloubů, posílení svalstva trupu, lepší spánek a celková vitalita. Lekce začíná a končí recitací manter.

 

Co sebou? Pohodlné volné oblečení, které vás neomezuje v pohybu. V případě, že jste citlivý na chodidla, vezměte si sebou ponožky. Ostatní pomůcky (podložky, deky) jsou ve studiu k dispozici.

 

Pro koho je lekce vhodná?

Pro všechny seniory nebo i ty, kteří mají omezené fyzické možnosti a hledají šetrnou a zdravou formu pohybu. Je vhodná opravdu pro každého.

 

Jak se přihlásit? 

V kalendáři rozvrhu si najdete vhodný termín a klinete na něj. Dá Vám to možnost “ přihlásit“. Poté si můžete zvolit platbu online nebo zaplatíte až při příchodu. Rezervaci můžete zrušit nejpozději 2 hodiny předem a platba Vám bude vrácena.

 

Pro bližší informace kontaktujte lektorku : olga.karlickova@gmail.com