Kurz jógové terapie pro tělo i mysl

Datum konání akce:

09.05.2023 — 13.06.2023

Připojte se na kurz Jógové terapie pro vaše tělo a mysl. Díky józe, s trochou úsilí a všímavosti, může člověk snadno učinit svůj každodenní život mnohem plynulejším a zdravějším. Tentokrát se v sérii 8 lekcí zaměříme na jednotlivé části našeho těla, jak souvisí s naším životním stylem a myslí a jak si vytvořit bezpečnou a zdravou praxi. Všechno učení bude vycházet z moudrosti jógy tisíce let staré v kombinaci s aktuálními poznatky vědy. Naučíme se vědomé pozornosti a získáme tím vnitřní zkušenost, kdy a kde nastává v těle aktivace samoléčivých sil. Tím se budeme učit navracet k jeho zdravému fungování. Kurz je vhodný a zvládnutelný pro úplné začátečníky. Vítáni jsou ale všichni, kdo mají zájem.

Na co se můžete těšit?

  • Pozitivní afirmace na každý týden
  • Zkoumání svého těla více do hloubky
  • Naučíte se jak využívat terapeutickou sílu jógy
  • Jak volit ásany podle potřeb svého těla
  • Vědomé zacházení s tělem, myšlenkami, pocity
  • Sebemasážní techniky
  • Očistné, uvolňující a zklidňující dýchací techniky (pranajáma)

Termín: 9.5.2023 – 13.6. 2023 (6 lekcí)

Den: Úterý 17.00 – 18.15

Lektor: Kateřina Hlavičková

Cena: 1080,-

V případě, že na kurzu zůstanou volná místa, je možnost jednorázového vstupu. Cena za jednorázový vstup: 190,-. Pokud nestihnete začátek můžete se přihlásit na zbývající termíny kurzu a doplatit jej za zvýhodněnou cenu také online.

Rezervace a platba: Rezervace je možná v rezervačním systému na webových stránkách v rozvrhu. Najetím na příslušný týden kdy kurz začíná, můžete rezervovat i zaplatit online. Další možností je rezervace přes kontaktní formulář, kde Vám zašleme pokyny k platbě převodem.

 

 

Přihláška