Partnerská jóga workshop

Datum konání akce:

03.12.2023 — 03.12.2023

Partnerská jóga ~ ve dvou se to lépe (pro)táhne!

V neděli 3. prosince 2023 od 10:00 do 13:00 si s námi můžete opět vyzkoušet jógu v páru. Připravili jsme pro vás workshop PARTNERSKÉ JÓGY s thajskou masáží ve ZLÍNĚ ve studiu ZENERGY.

♥️Připojte se k nám na workshop, který vás naučí, jak společně dýchat, plynout a balancovat na podložce, abyste mohli najít větší lehkost a rovnováhu ve vašem vztahu mimo podložku.

♥️Prohloubíte vzájemné porozumění, důvěru, citlivost a lásku.

♥️Naučíte se, jak přizpůsobit pozice různým typům postavy, úrovním flexibility a zkušenostem s jógou.

Partnerská jóga rozšiřuje tradiční praxi jógy do oblasti vztahů. Na fyzické úrovni si vzájemně pomůžeme k intenzivnějšímu protažení, posílíme své tělo, zapotíme se, podpoříme svou stabilitu, postavíme se společně výzvám a ochutnáme radost ze společných úspěchů. Vyzkoušíme si asistované pozice, zrcadlové pozice a společné hledání rovnováhy i posilování.

Prohloubíme svou blízkost a spojení prostřednictvím partnerských meditací a masáží.

Na další úrovni nám společná praxe umožňuje rozvíjet a prohlubovat vzájemnou důvěru, soucit, láskyplnost a porozumění. Učí nás komunikovat a vyjadřovat své pocity a potřeby.

Je to pečující, hravá i poučná praxe přístupná každému s chutí zkusit něco nového.

Můj partner jógu dříve necvičil a partnerskou jógu se mnou vyzkoušel pouze ze zvědavosti a tato společná praxe ho zaujala natolik, že jsme se krůček po krůčku propracovali až k tomu, že se mnou dnes nejen pravidelně cvičí, ale předává tuto krásnou praxi i dál. Společně se snažíme ukázat všem mužům a ženám, že nemusí být pružní jogíni, aby si mohli se svými drahými polovičkami zacvičit anebo dokonce i “zalétat”, skvěle se přitom bavit a vychutnat si tak zase trochu jinak kvalitní čas spolu.

Tento workshop je určen POUZE PRO PARTNERY a je vhodný pro všechny úrovně zkušeností s jógou.

Cena: 1500 Kč pro pár (přihlásit stačí jednoho z partnerů)

Přihlášky: https://www.jogazuza.cz/rozvrh/